Op vrijdag 7 november organiseerde B-K IT Solutions in samenwerking met Microsoft Nederland een cloud&productivity roundtable op het kantoor van Microsoft, te Schiphol. De roundtable, georganiseerd voor klanten van B-K IT Solutions, is een onderdeel van de strategische samenwerking met Microsoft die wij dit jaar verder hebben uitgebouwd.

De roundtable startte om half 10 met welkomstwoord van Bas Kraan en een introductie van de deelnemers door Jean Claude.  

Andre Kieft van Microsoft vertelde over de visie van Microsoft en is dieper in gegaan op de mogelijkheden van Office 365 en oplossingen om de bedrijfsproductiviteit te verhogen.  Na een koffie break vertelde Jean Claude over trends in de MKB markt.

Frank Hartogh van New Day at Work demonstreerde een nieuw product van B-K IT Solutions; Workspace 365. De presentatie van Frank was gelijk een mooi bruggetje naar de presentatie van Bas die vertelde over de klantcase van NUMMUS. B-K IT Solutions heeft voor NUMMUS een Workspace 365 omgeving gebouwd in combinatie met Office 365 met op maat gemaakt apps voor het Contract Management Systeem van NUMMUS.  Alle deelnemers gaven aan dat zij de roundtable erg nuttig vonden en wij zijn blij dat we er een mooie en interactieve sessie van hebben kunnen maken samen met alle deelnemers. De roundtable werd afgesloten met een rondleiding door het kantoor van Microsoft en een lunch.