Devices

Hololens
B-K IT Solutions brengt op donderdag 22 maart de toekomst naar Capelle a/d Ijssel. De Microsoft Hololens is een revolutionaire mixed reality bril die digitale objecten aan de werkelijke omgeving kan toevoegen. De kennislunch is een unieke mogelijkheid voor onze klanten om op een interactieve manier kennis te maken met de mogelijke toepassingen van Mixed Reality op de Microsoft Hololens.
B-K IT Solutions brengt op donderdag 22 maart de toekomst naar Capelle a/d Ijssel. De Microsoft Hololens is een revolutionaire mixed reality bril die digitale objecten aan de werkelijke omgeving kan toevoegen. Hierdoor kunnen krachtige zakelijke oplossingen gebouwd worden en geeft het bedrijven de mogelijkheid om productiever en slimmer samen te werken.

De kennislunch is een unieke mogelijkheid voor onze klanten om op een interactieve manier kennis te maken met de mogelijke toepassingen van Mixed Reality op de Microsoft Hololens. In een brainstormsessie bespreken we gezamenlijk de praktische toepassingen voor uw bedrijf en ook krijgt u zelf de mogelijkheid om de Hololens te gebruiken.

De sessie duurt van 12:00 tot 14:00, deelnemen? Meldt u dan aan via info@b-kitsolutions.nl

Lees Verder
Surface Book 2
Vanaf vandaag is het mogelijk om pre-orders te plaatsen van de Microsoft Surface Book 2 bij B-K IT Solutions! De Surface Book 2 wordt media medio december verwacht. In dit blog vindt u de highlights.
Vanaf vandaag is het mogelijk om pre-orders te plaatsen van de Microsoft Surface Book 2 bij B-K IT Solutions! De Surface Book 2 wordt media medio december verwacht. Hieronder vindt u de higlights:

Ervaar 2 keer meer vermogen dan voorheen en een levensduur van de accu tot 17 uur. De nieuwe Surface Book 2 levert prachtige grafische prestaties op een levendig PixelSense™-scherm van 13,5 inch.

Tot i7 Intel® Core™ processor | Optioneel 1050 NVIDIA® GeForce® GTX graphics | Tot 267 PPI PixelSense™-scherm | Tot 17 uur levensduur van de accu | Tot 16 GB RAM

Krachtiger dan ooit.
Stuur professionele software de hele dag aan met de meest recente quad-core Intel®-processor en de tot nu toe beste grafische prestaties met de meest recente NVIDIA® GeForce® GPU.

Past zich aan aan de manier waarop je werkt en creëert.
De nieuwe Surface Book 2 is een veelzijdige laptop, een krachtige tablet en draagbare studio in één. Realiseer meer met de vier gebruiksmogelijkheden: laptopmodus, tabletmodus, studiomodus en weergave modus.

Elke verbinding die nodig is.
Maakt verbinding met alle apparaten met een USB 3.1 SD-kaart van volledige grootte en Surface-basisstation. Gebruik de nieuwe USB-C-poort als een enkele verbinding voor het laden van apparaten, het overdragen van bestanden en het bekijken van video’s op externe monitors.

Geeft vermogen aan software van professionele kwaliteit.
Snelheid door intensieve taken in Dassault SOLIDWORKS, Autodesk Revit, Adobe Premiere Pro® en andere desktopsoftware.

Interesse in de Surface Book 2? Neem dan contact met ons op voor een pre-order of demonstratie van de Surface Book 1!

Lees Verder
“Oke Google, set the temperature to 21 degrees and order a pizza”. Het tijdperk van de persoonlijke assistenten is aangebroken. Alles regelen en controleren vanuit je luie stoel, ideaal toch!?
“Oke Google, set the temperature to 21 degrees and order a pizza”. Het tijdperk van de persoonlijke assistenten is aangebroken. Alles regelen en controleren vanuit je luie stoel, ideaal toch!?

Bij ons op kantoor hebben wij sinds kort zo’n persoonlijke assistent staan in de vorm van een slimme speaker; de Google Home. De Google Home is een compacte speaker van Google met ingebouwde microfoon om commando’s via jouw stem te herkennen. De Google Home kan gekoppeld worden aan andere slimme apparaten zoals bijvoorbeeld een slimme thermostaat, verlichting of een koffiezetapparaat. Maar de Google Home kan ook gewoon gebruikt worden als spraak gestuurde radio of bluetoothspeaker. Naast de Google Home is de Amazon Echo een grote concurrent van de Google Home. Amazon maakt gebruik van Alexa als slimme assistent. Inmiddels hebben ook Apple, Microsoft en Sonos slimme speakers aangekondigd, deze zulle naar verwachting dit kwartaal nog uitkomen. Sonos maakt gebruik van Alexa de slimme assistent van Amazon, Apple gaat in haar HomePod gebruik maken van Siri de persoonlijke assistent die ook te vinden is in o.a. de iPhone. Microsoft maakt gebruik van Cortana, minder bekend dan Siri maar wel standaard aanwezig in alle Windows 10 apparaten.

Hoe werkt de Google Home?

De intelligentie van de Google Home bevindt zich in de cloud er is dus ook altijd een internetverbinding nodig om met de Google Home te werken. De microfoon staat altijd aan maar data wordt alleen naar de cloud gestuurd op het moment dat de microfoon is geactiveerd. Dit doe je met het commando “Oke Google” van daaruit kun je commando’s sturen zoals bijvoorbeeld “give me a recipe for chocolate chip cookies” of “turn on the lights in the livingroom”.

De Google Home is officieel nog niet te koop in Nederland, de bediening gaat bij ons op kantoor dan ook nog in het Engels. Ook werken sommige functies nog niet zo is het in Nederland nog niet mogelijk om eten te bestellen of een reservering te maken voor een restaurant.

Hoe slim is een slimme speaker echt?

Inmiddels hebben wij de Google Home ongeveer een maand op kantoor staan en is het duidelijk dat deze speakers niet zo slim zijn als Google wilt laten geloven. Uiteindelijk doe je net als op een computer niets meer dan commando’s geven maar dan via je stem in plaats van via een toetsenbord of muis. Op het moment dat Google bepaalde commando’s ook niet kent kan hij hier ook niets mee, daarnaast zit de intelligentie uit eindelijk in de cloud en niet in de speaker zelf.

Amazon en Google zette beide in op het bijhouden van boodschappenlijstjes via de slimme assistent.
Met name Amazon zet hier in combinatie met een koppeling met hun webshop hard op in, zo is het mogelijk om een product uit de Amazon webshop te bestellen en te laten bezorgen als je creditcard is gekoppeld aan je Amazon account. Om dit proces te beveiligen is het mogelijk om een pincode aan te maken, waar Alexa bij een aankoop naar zal vragen.

Inmiddels hebben wij de Google Home ongeveer een maand op kantoor staan en is het duidelijk dat deze speakers niet zo slim zijn als Google wilt laten geloven. Uiteindelijk doe je net als op een computer niets meer dan commando’s geven maar dan via je stem in plaats van via een toetsenbord of muis. Op het moment dat Google bepaalde commando’s ook niet kent kan hij hier ook niets mee, daarnaast zit de intelligentie uit eindelijk in de cloud en niet in de speaker zelf.

Amazon en Google zette beide in op het bijhouden van boodschappenlijstjes via de slimme assistent. Met name Amazon zet hier in combinatie met een koppeling met hun webshop hard op in, zo is het mogelijk om een product uit de Amazon webshop te bestellen en te laten bezorgen als je creditcard is gekoppeld aan je Amazon account. Om dit proces te beveiligen is het mogelijk om een pincode aan te maken, waar Alexa bij een aankoop naar zal vragen.

Lees Verder
Surface Familie
De Surface producten bestaan uit krachtige hardware die naadloos integreren met Windows 10 om de gebruiker zo de optimale Windows 10 beleving te geven. Door de diverse apparaten in de Surface familie is er altijd wel een apparaat dat past bij uw organisatie en medewerkers. In dit blog leest u alles over de nieuwste apparaten uit de Surface familie.
Microsoft timmert de laatste jaren hard aan de weg met de Surface producten. De Surface producten bestaan uit krachtige hardware die naadloos integreren met Windows 10 om de gebruiker zo de optimale Windows 10 beleving te geven. De Surface producten vormen de intelligent edge in de Microsoft visie waarbij de samenwerking met de intelligent cloud er voor moet zorgen dat medewerkers productiever zijn en efficiënter kunnen samenwerken.

De surface lijn wordt regelmatig bijgewerkt en bestaat momenteel uit de volgende modellen:

Surface Pro 4

De Surface Pro 4 is licht genoeg om overal met je mee te nemen en krachtig genoeg om hem als volledig desktopwerkstation te gebruiken. De Surface Pro 4 heeft een toetsenbord waardoor deze ook als tablet gebruikt kan worden en met het optionele dockingstation creëer je een vaste werkplek. De tablet heeft accu die tot 9 uur mee kan en is krachtig genoeg voor grafische werkzaamheden. De pen kan gebruikt worden voor het maken van schetsen of aantekeningen. 

Surface Book

De Surface Book heeft net als de Surface Pro een afneembaar toetsenbord waardoor deze ook als tablet gebruikt kan worden. De Surface Book possitioneert zich als de ultieme laptop die is gebouwd om te presteren. De Surface Book heeft een strakke en stevige behuizing en de accu kan tot 16 uur mee. De NVIDIA grafische kaart en i7 processor zorgen ervoor dat de laptop zelfs geschikt is voor de meest zware grafische 3D toepassingen. 

Surface Laptop

De Surface Laptop is de nieuwste toevoeging aan de Surface familie. Je hoeft niet te kiezen tussen power en licht reizen. Met maar 1,25 kilo biedt de Surface Laptop een ideale balans van beide, plus een een lange accuduur tot wel 14,5 uur. De Surface Laptop heeft een 13,5″ aanraakscherm met ultradunne randen. Het toetsenbord is gemaakt van alcantara waardoor het een prachtig uiterlijk heeft en makkelijk is te onderhouden. 

Microsoft positioneert de Surface Laptop vooral als laptop geschikt voor het onderwijs maar zijn licht gewicht maakt de laptop ook goed geschikt voor medewerkers die veel onderweg zijn. 

Surface Studio

Met de Surface Studio wilt Microsoft een nieuwe dimensie geven aan all-in-one pc’s. De Surface Studio is ontworpen om creativiteit vorm te geven, het 28 inch scherm kan rechtop gebruikt worden of plat om erop te tekenen als een tekentafel. Met de Surface Studio transformeer je een werkplek in een studio. Het strakke design staat prachtig in elk kantoor en de hardware is geschikt voor de meest zware grafische toepassingen. 

Surface Hub

De Microsoft Surface Hub is gemaakt voor teamwork en zeer geschikt voor de moderne werkplek. De Surface Hub biedt qua mogelijkheden de beste manier om te creëren en te brainstormen met anderen zowel binnen als buiten de vergaderzaal. Naast de ingebouwde samenwerkingsopties zoals Skype for Business, Microsoft Office en Whitboard, kan de Surface Hub worden aangepast met een breed gamma van toepassingen. Universele apps die zijn ontworpen voor Windows 10 kunnen ook op de Surface Hub worden gebruikt en op groot scherm worden getoond. Je kunt ook apps van je persoonlijke apparaten aansluiten en deze vanuit de Surface Hub aansturen. De Surface Hub is leverbaar in twee schermgrootten (84″ en 55″). 
Door de diverse apparaten in de Surface familie is er altijd wel een apparaat dat past bij uw organisatie en medewerkers. Wilt u advies of vrijblijvend eens één van de bovenstaande apparaten uit proberen? Neemt u dan contact met ons op. 
Lees Verder