Cloud

Traditionele werkplekken brengen vaak hoge kosten met zich mee. Deze komen bijvoorbeeld voort uit het installeren van nieuwe werkplekken, het onderhoud van servers en de aanschaf van hardware. Ook levert het vaak veel frustraties op. Denk hierbij aan de vele versies van documenten die heen en weer gestuurd worden tussen medewerkers, de beperkingen op het gebied van werken op locatie en het gebrek aan overzicht over alle documenten in de organisatie. Vaak realiseren ondernemers zich niet dat het werken met moderne technologieën veel geld kan besparen. Zo ook het werken in de cloud!

Met een werkplek in de cloud kunt u altijd en overal ter wereld werken op een device met een internetverbinding. U kunt altijd uw documenten bereiken en werken met uw vertrouwde software en applicaties. Zo bent u niet afhankelijk van dure, vaste werkplekken en traditionele servers die veel onderhoud vereisen. Werken in de cloud biedt u dus veel mogelijkheden én is kostenbesparend!

Office 365

Office 365 is de cloudoplossing van Microsoft en is geschikt voor elk type bedrijf. Met Office 365 staat uw e-mail en data centraal opgeslagen zodat u altijd en overal snel toegang heeft tot uw bestanden. Overal, altijd en op elke apparaat met een internetverbinding. Office 365 helpt uw medewerkers om efficiënter (samen) te werken. Ook kunt u gemakkelijk op- en afschalen, zodat uw cloudoplossing meegroeit met uw organisatie.

Azure

Wij maken voor de inrichting van uw IT omgeving gebruik van Azure, het cloudplatform van Microsoft. Zo zijn wij altijd in staat om snel te schakelen en voor de beste prijs. Met Azure betaalt u namelijk alleen voor uw daadwerkelijke gebruik!

Bel mij terug

Laat u direct bellen door één van onze medewerkers.


Doe de gratis ICT scan

1. U laat uw gegevens achter

Omschrijf uw huidige situatie beknopt en duidelijk.

2. Wij nemen vrijblijvend contact op

In overleg met u plannen we de maatwerk IT scan.

3. De scan gratis en op maat bij u op locatie

Een specialist van B-K IT Solutions komt langs bij u op locatie

4. U ontvangt een gratis adviesrapport

Omschrijf uw huidige situatie beknopt en duidelijk.