B-K IT Solutions als uw cloud partner

Professionele ondersteuning altijd dichtbij

Met B-K IT Solutions als uw cloud provider heeft u altijd professionele ondersteuning dichtbij. B-K IT Solutions is Microsoft Small Business Specialist en Microsoft Cloud Solution Provider (CSP). Wij zorgen voor een vlekkeloze migratie van uw organisatie naar Office 365 en beheren en ondersteunen waar nodig. 

Verhoog de productiviteit van uw organisatie

Office 365 zit vol met handige tools om de productiviteit van uw organisatie te vergroten en uw bedrijf klaar te maken voor de toekomst. B-K IT Solutions helpt u en uw collega’s om het optimale uit de kracht van Office 365 te halen.

Oplossingen van Office 365:

Onderweg gemakkelijk bij uw bestanden

Office 365 geeft u eenvoudig toegang tot uw e-mail, agenda en documenten vanaf elke locatie en apparaat met de vertrouwde Office applicaties. Uw documenten worden automatisch online opgeslagen zodat u onderweg gemakkelijk uw bestanden kunt openen, werken of delen met andere.
Office 365 tools

Altijd bij met de nieuwste versie van Office

Geen gedoe meer met de aanschaf van dure licenties die na een aantal jaar verouderd zijn of het uitrollen van nieuwe Office pakketten. Microsoft blijft Ofice 365 ontwikkelen en wanneer er nieuwe functionaliteiten beschikbaar komen kunt u daar automatisch gratis gebruik van maken.

Efficient samenwerken

Office 365 maakt samenwerken en vergaderen met collega’s of personen buiten uw organisatie gemakkelijk. Door middel van de co-creatie functionaliteit in Office 365 kunt u gelijktijdig met een ander aan het zelfde document werken. Via Sharepoint en Onedrive for Business kunt u documenten met andere efficient delen, de wijzigingen worden direct in de online versie toegepast. Met Microsoft Teams heeft u een chat gebasseerde werkplek om samen aan projecten te werken. En met Skype for Business kunt u online met uw collega’s vergaderen. De kracht van al deze tools gezamenlijk maakt Office 365 bij uitstekt geschikt om de productiviteit van uw organisatie te vergroten! 

Uw bedrijfsdata maximaal beveiligd

In het digitale tijdperk waarin wij leven weet u als geen ander hoe belangrijk het is om uw bedrijfsdata te beschermen tegen cybercriminelen of datalekken. Met Office 365 tilt Microsoft beveiliging en compliance naar het hoogste niveau. U heeft de maximale controle over gegevensbeveiliging en compliance, met krachtige cloud beveiliging, ingebouwde privacy, transparantie en verfijnde besturingselementen voor gebruikers. Het is niet moeilijk te begrijpen waarom dit het veiligste Office ooit is.

Onze klanten over Office 365: 

“Met Office 365 kunnen onze monteurs en klanten vanaf elke locatie onze documentatie inzien en bewerken. B-K IT Solutions heeft ons met de inspiratie sessie geholpen om het optimale uit Office 365 te halen!”— Kees Hoogendijk - Hoogendijk Electric,

Gratis eBook – 7 manieren om slimmer te werken in de cloud

Overweeg je om met jouw bedrijf in de cloud te gaan werken?
Download dan dit gratis eBook – 7 manieren om slimmer te werken in de cloud. 

Blogs over Office 365:

Evenementen

Microsoft Teams
Lunchsessie: Aan de slag met Microsoft Teams

Maakt jouw organisatie al gebruik van Office 365? Maar is e-mail nog steeds het meeste gebruikte communicatiemiddel? Op donderdag 7 november nodigen wij je graag uit voor een lunchsessie bij ons op kantoor. Onder het genot van een verzorgde lunch helpen wij je met behulp van praktische tips en demonstraties hoe je succesvol aan de slag kunt gaan met Microsoft Teams binnen jouw organisatie.

Laatste nieuws

Nieuwe phishing mail richt zich op Microsoft 365 gebruikers

Sinds een aantal werken is er een nieuwe phishing mail in omloop die zich richt op gebruikers van Microsoft 365. De e-mail is afkomstig van de afzender OWA Message Center, in de e-mail staat dat jouw Office 365 account binnenkort verloopt en dat je je opnieuw moet aanmelden met jouw Office 365 account.

Laatste nieuws

Samenwerken in Microsoft Teams met personen buiten uw organisatie

Sinds de introductie van Microsoft Teams een jaar geleden binnen Office 365, hebben al meer dan 200.000 organisaties ontdekt hoe teamwerk wordt gerealiseerd in Teams. Momenteel wordt Teams zelfs nog beter met de implementatie van gasttoegang voor alle Office 365-klanten in het bedrijfsleven en in het onderwijs. Nu kunnen Office 365-gebruikers mensen van buiten hun bedrijf toevoegen aan een team, zodat gasten kunnen deelnemen aan chats en vergaderingen en samen aan documenten kunnen werken en meer.

Zorgeloos overstappen naar Office 365

Wil je met jouw bedrijf de volgende stap naar de cloud maken? Met Office 365 zet je daarmee een grote stap de goede richting op. B-K IT Solutions is Microsoft Small Business Specialist en Microsoft Coud Solution Provider. De afgelopen jaren hebben wij veel van onze klanten mogen helpen met de migratie naar Office 365 en staan uiteraard ook voor jouw bedrijf klaar met het juiste advies!

Werk je al in de cloud maar kom je niet verder dan het gebruik van e-mail en Onedrive? Wij helpen jou graag met behulp van onze Office 365 inspiratie sessie of een training op maat om de productiviteit van jouw organisatie te verhogen. 

Je kunt met ons contact opnemen door het formulier hiernaast in te vullen, een kop koffie te bestellen op ons kantoor in Capelle aan de IJssel. Maar je kunt ons uiteraard ook altijd gewoon direct op bellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer 0180 820 200.