Digitale Werkplek voor de Zorg

De zorg en de wijze waarop we werken is in beweging en daarmee ook de noodzaak aan slimme ICT-oplossingen. Om aan deze veranderingen in de zorg te kunnen voldoen heeft B-K IT Solutions Digitale Werkplek voor de Zorg. Een online webbased werkplek oplossing toegespits op de zorg sector.
 

Waarom Digitale Werkplek voor de Zorg?

Door de opkomst van cloud- en SaaS oplossingen kunnen organisaties in de zorg hun ICT-kosten flink verlagen. Door de toename van deze applicaties verschuift de werkplek voor de zorgmedewerker steeds meer van het traditionele bureaublad naar de webbrowser. Verschillende logingegevens en meerdere keren inloggen maken het werken complex en inefficiënt voor de medewerker. De Digitale Werkplek voor de Zorg is een flexibele totaaloplossing waarmee organisaties weer grip krijgen op de hoeveelheid data en applicaties. Uniek aan ons concept is dat wij hiermee organisaties volledig ontzorgen en meegroeien zonder dat er investeringen moeten worden gedaan in eigen hardware.

De Digitale Werkplek voor de Zorg biedt zorgorganisaties een volledig dienstenpakket met IT en telefonie tegen een aantrekkelijke prijs per maand.

Vereenvoudig het werk voor zorgmedewerkers

Belangrijk onderdeel van de Digitale Werkplek oplossing is Workspace 365. Zorgmedewerkers werken hiermee veilig op elk device en vanaf elke locatie met de regels en applicaties van de organisatie, zodat de controle op IT weer terug is. Via één portal krijgen medewerkers vanaf elk apparaat toegang tot de applicaties waar zij toegang toe hebben zonder meerdere keren te moeten inloggen.
digitale werkplek voor de zorg

Veilig werken

Goede IT-beveiliging is cruciaal voor de zorgsector, het is mogelijk om toegang tot alle applicaties exclusief beschikbaar te maken via de digitale werkplek. Hierdoor worden alle applicaties alleen toegankelijk via de 2-factor authenticatie, waarbij een medewerker naast het wachtwoord, de inlog met een geverifeerd device dient te bevestigen. De dienst gecombineerd met de Enterprise Mobility Suite van Microsoft om mobiele apparaten te beveiligen en te beheren.

Koppeling met zorgapplicaties 

Door de koppeling vanuit de portal hebben medewerkers binnen één klik toegang tot alle applicaties en zorgsystemen zoals het Huisartsen Informatie Systeem (HIS). Maar ook applicaties die niet cloud of web gebasseerd zijn kunnen worden geoppeld. Intern- en extern nieuws, agenda afspraken, ongelezen e-mails en meer zijn direct vanaf de portal inzichtelijk voor medewerkers. Het machtigen van toegang tot de applicaties en data kunt u instellen op basis van rollen en rechten.
 

Voor wie?

De werkplek is bedoeld voor alle organisaties in de zorg zoals medische centrums, apotheken, fysio, huisarts- en tandartspraktijken die in de cloud werken of dat overwegen en eenvoud in hun IT-omgeving willen creëren.