Maak kennis met Microsoft 365

Een volledige, intelligente oplossing, incluisef Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security, waarmee idereen op een veilige manier creatief kan zijn en samenwerken. 

Altijd beveiligd

Bescherm je bedrijfsgegevens op alle pc’s, telefoons en tablet. Betere beveiliging en andere veiligheidsrisico’s. Goed bescherm dankzij de nieuwste versie van Office 365 en Windows 10. 
Always on security
Office 365 tools

Vereenvoudigd voor zakelijk gebruik

Eenvoudige instelling en implementatie voor medewerkers. Beheer gebruikers en apparaten met één enkel dashboard. Eén aanmelding voor alle services en apparaten.

Efficient samenwerken

Office 365 maakt samenwerken en vergaderen met collega’s of personen buiten uw organisatie gemakkelijk. Door middel van de co-creatie functionaliteit in Office 365 kunt u gelijktijdig met een ander aan het zelfde document werken. Via Sharepoint en Onedrive for Business kunt u documenten met andere efficient delen, de wijzigingen worden direct in de online versie toegepast. Met Microsoft Teams heeft u een chat gebasseerde werkplek om samen aan projecten te werken. En met Skype for Business kunt u online met uw collega’s vergaderen. De kracht van al deze tools gezamenlijk maakt Office 365 bij uitstekt geschikt om de productiviteit van uw organisatie te vergroten! 

Blogs over Microsoft 365:

Microsoft 365 is op dit moment nog in beta en verwachten wij eind 2017 klaar voor verkoop. In onze blogs lees je alvast alles over Microsoft 365. 

Laatste nieuws

Ondernemer in de horeca of fitnessbranche?

De nieuwe RIVM maatregelen verplichten ondernemers een registratie bij te houden van alle bezoekers. Wij willen je in deze lastige tijden graag helpen! Samen met NVBIT hebben wij een bezoekersregistratie app ontwikkeld op basis van het Microsoft Power Platform.

Blog

BK IT Solutions aanwezig op Microsoft Ignite | The Tour

Microsoft Ignite The Tour is een kennis event voor IT professionals van Microsoft dat over de gehele wereld in grote steden wordt georganiseerd. Op 20 en 21 maart vond Ignite plaats in Amsterdam. Brandon en Samuel waren namens BK IT Solutions aanwezig.

Blog

Hebben we straks nog wachtwoorden?

Niemand houdt van wachtwoorden maar een sterk wachtwoord is een basis vereiste om datalekken en cyberaanvallen te voorkomen. Toch is het de vraag hoe lang we nog gebruiken zullen gaan maken van wachtwoorden.