Managed Services

Traditioneel beheer kost u vaak handenvol geld. Neemt u een beheerder in dienst, dan betaalt u niet alleen een jaarsalaris, maar ook rekruteringskosten, bonussen en noodzakelijke bijscholing. Kiest u ervoor om geen structureel beheer te regelen, dan zijn uw medewerkers zelf verantwoordelijk voor het oplossen van problemen. En dat kost veel tijd en levert frustraties op. En werkt u met een traditionele externe beheerder, dan ben u vaak gebonden aan hoge uurtarieven en reiskosten wanneer deze naar uw kantoor komt. 

Met beheer op afstand bent u verzekerd van continu snel support en uitgebreide kennis. Ook bespaart u direct geld ten opzichte van een traditionele externe beheerder, omdat u niet bij elke storing het uurloon van een medewerker moet betalen die dit op kantoor komt oplossen. Efficiënter én kostenbesparend dus!

Netwerkbeheer

U weet als geen ander hoe vervelend het is wanneer het internet eruit ligt. Door uw netwerkbeheer uit te besteden worden storingen voorkomen of direct opgelost. Zo kunnen uw medewerkers altijd zorgeloos aan de slag en verliest u geen kostbare tijd.

Systeembeheer

Om uw medewerkers altijd goed te kunnen laten werken is het noodzakelijk dat alle systemen optimaal functioneren. Zo verliest u geen kostbare productietijd. Het uitbesteden van uw systeembeheer zorgt ervoor dat uw systemen gecontroleerd en geüpdatet zijn, zodat uw processen niet stil komen te liggen. 

All-in Beheer

Met All-in Beheer wordt zowel uw netwerk- als systeembeheer uit handen genomen. Uw medewerkers kunnen altijd aan de slag, de processen liggen niet stil en u heeft er geen omkijken naar. Zo kunt u zich weer focussen op de groei van uw bedrijf!

Bel mij terug

Laat u direct bellen door één van onze medewerkers.


Doe de gratis ICT scan

1. U laat uw gegevens achter

Omschrijf uw huidige situatie beknopt en duidelijk.

2. Wij nemen vrijblijvend contact op

In overleg met u plannen we de maatwerk IT scan.

3. De scan gratis en op maat bij u op locatie

Een specialist van B-K IT Solutions komt langs bij u op locatie

4. U ontvangt een gratis adviesrapport

Omschrijf uw huidige situatie beknopt en duidelijk.