Digitale Transformatie

Hololens
B-K IT Solutions brengt op donderdag 22 maart de toekomst naar Capelle a/d Ijssel. De Microsoft Hololens is een revolutionaire mixed reality bril die digitale objecten aan de werkelijke omgeving kan toevoegen. De kennislunch is een unieke mogelijkheid voor onze klanten om op een interactieve manier kennis te maken met de mogelijke toepassingen van Mixed Reality op de Microsoft Hololens.
B-K IT Solutions brengt op donderdag 22 maart de toekomst naar Capelle a/d Ijssel. De Microsoft Hololens is een revolutionaire mixed reality bril die digitale objecten aan de werkelijke omgeving kan toevoegen. Hierdoor kunnen krachtige zakelijke oplossingen gebouwd worden en geeft het bedrijven de mogelijkheid om productiever en slimmer samen te werken.

De kennislunch is een unieke mogelijkheid voor onze klanten om op een interactieve manier kennis te maken met de mogelijke toepassingen van Mixed Reality op de Microsoft Hololens. In een brainstormsessie bespreken we gezamenlijk de praktische toepassingen voor uw bedrijf en ook krijgt u zelf de mogelijkheid om de Hololens te gebruiken.

De sessie duurt van 12:00 tot 14:00, deelnemen? Meldt u dan aan via info@b-kitsolutions.nl

Lees Verder
Big Data
In samenwerking met Strated Consulting hebben wij recentelijk een aantal projecten opgeleverd waarbij wij data vanuit verschillende databronnen visualiseren in een helder Power BI dashboard; van data naar informatie. Edwin de Boer van Strated Consulting deelt in dit blog zijn kennis over het strategische proces voorafgaande aan het ontwikkelen van de dashboards.
B-K IT Solutions werkt nauw samen met verschillende partners om haar klanten het optimale dienstaanbod te kunnen bieden. In samenwerking met Strated Consulting hebben wij recentelijk een aantal projecten opgeleverd waarbij wij data vanuit verschillende databronnen visualiseren in een helder Power BI dashboard; van data naar informatie. Edwin de Boer van Strated Consulting deelt in dit blog zijn kennis over het strategische proces voorafgaande aan het ontwikkelen van de dashboards:
Verreweg de meeste organisaties hebben wel eens gehoord van KPI’s (kritieke prestatie indicatoren) en werken er waarschijnlijk ook mee. In het hedendaagse technologische tijdperk is er vaak een overvloed aan data beschikbaar en ook uw medewerkers registreren waarschijnlijk genoeg (en vaak meer dan hen lief is). De vraag is echter: hoe krijgen we uit alle beschikbare data de juiste informatie? Meten we waar we op sturen en sturen we op wat we willen weten? In samenwerking met BK IT solutions ondersteunt Strated Consulting bedrijven en overheden bij het bepalen van welke informatie noodzakelijk voor hen is om hun werkprocessen en dienstverlening te optimaliseren. Dit kan variëren van interne (bedrijfsvoeringsfactoren) tot externe variabelen (gericht op primair proces). Hiertoe hebben wij een methode ontwikkeld waarin door middel van enkele stappen grote verbeterslagen gemaakt kunnen worden. Onderstaande figuur vat de uitgangspunten samen.
Bij onze methode worden analysevaardigheden (snel tot de juiste kern kunnen komen), affiniteit met proces- en dienstverleningsoptimalisatie, ICT kennis en data visualisatie expertise gecombineerd. Dit kan dan onder meer leiden tot een KPI real time wallboard, waarvan u hieronder een voorbeeld ziet. Uiteraard is maatwerk vereist en stelt onze aanpak u in staat maximaal uw eigen accenten te leggen.
In de afgelopen jaren hebben wij naar volle tevredenheid samengewerkt met BK en we hopen dat nog lang te blijven doen. De unieke combinatie van ICT kennis, expertise omtrent data visualisatie en kennis van de optimalisatie van bedrijfsprocessen en organisaties heeft voor vele klanten al zijn waarde bewezen.

Dat de kracht van data uw bedrijf kan helpen in een hogere versnelling is voor de meeste wel duidelijk. Vaak ontbreekt het aan de kennis en ervaring om dit op de juiste en meest efficiente manier in te regelen. Wilt u ook meer doen met de mogelijkheden van big-data? Neemt u dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende inspiratie sessie in samenwerking met Strated Consulting. 
Lees Verder
Office 365
ICT wordt door ondernemers allang niet meer gezien als de noodzakelijke kostenpost. Bedrijfsprocessen efficiënter uitvoeren, dienstverlening verbeteren en meer tevreden klanten. Een aantal punten waar ICT; bedrijven en instellingen in kan ondersteunen. In dit blog beschrijven wij waarom iedere organisatie Office 365 als fundament voor hun digitale transformatie zou moeten gebruiken.
ICT wordt door ondernemers allang niet meer gezien als de noodzakelijke kostenpost. Bedrijfsprocessen efficienter uitvoeren, dienstverlening verbeteren en meer tevreden klanten. Een aantal punten waar ICT; bedrijven en instellingen in kan ondersteunen. Digitalisering is een onderwerp dat tegenwoordig bij menig ondernemer dan ook hoog in de agenda staat. Bedrijven investeren veel geld in software om dit mogelijk te maken, de wereld draait op software. Tegelijkertijd benutten steeds meer bedrijven de voordelen van werken in de cloud met Office 365. Uit onderzoekt blijkt dat 90% van de MKB bedrijven in Nederland de komende 5 jaar verwacht gebruik te gaan maken van 1 of meerdere cloud diensten.

Office 365 als fundament van uw digitale transformatie

Office 365 is bij uitstek geschikt als het fundament van uw digitale transformatie. Microsoft heeft met Office 365 de visie om bedrijven en personen over de gehele wereld productiever te maken. Microsoft investeert veel in nieuwe tools om dit mogelijk te maken en blijft de dienst maandelijks verbeteren met nieuwe diensten om de digitale transformatie bij bedrijven te stimuleren.

Als ondernemer moet u zich af vragen of de mogelijkheden van de cloud of specifieker Office 365 wel volledig benut om het optimale uit uw bedrijf te halen? Wij zien veel bedrijven die cloud diensten gebruiken maar niet verder komen dan het hosten van e-mail en bestanden. Of dure software aanschaffen terwijl een goed geimplementeerde Office 365 omgeving tot hezelfde of een beter resultaat leidt. Zonde!

B-K IT Solutions helpt organisaties om het optimale uit hun bestaande ICT oplossingen te halen

Als ICT dienstverlener en Microsoft Cloud Specialist helpen wij MKB bedrijven om het optimale uit hun bestaande ICT oplossingen te halen. Wij proberen met onze blogs onze klanten te attenderen op nieuwe updates en functionaliteiten. Daarnaast bieden wij de Office 365 inspiratie sessie waarin wij op een interactieve manier de klant meenemen opzoek naar pijnpunten in de huidige bedrijfsprocessen en zoeken naar oplossingen voor deze problemen vanuit het Microsoft cloud platform. Ook simpele zaken komen aanbod zoals hoe kunnen we met behulp van Onenote papierloos vergaderen? Hoe kunnen we op een goede manier documenten delen met onze klanten? en hoe kunnen we efficient gezamenlijk aan een project werken?

Heeft u interesse in een Office 365 inspiratie sessie specifiek en exclusief voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Lees Verder