ICT wordt door ondernemers allang niet meer gezien als de noodzakelijke kostenpost. Bedrijfsprocessen efficiënter uitvoeren, dienstverlening verbeteren en meer tevreden klanten. Een aantal punten waar ICT; bedrijven en instellingen in kan ondersteunen. In dit blog beschrijven wij waarom iedere organisatie Office 365 als fundament voor hun digitale transformatie zou moeten gebruiken.

ICT wordt door ondernemers allang niet meer gezien als de noodzakelijke kostenpost. Bedrijfsprocessen efficienter uitvoeren, dienstverlening verbeteren en meer tevreden klanten. Een aantal punten waar ICT; bedrijven en instellingen in kan ondersteunen. Digitalisering is een onderwerp dat tegenwoordig bij menig ondernemer dan ook hoog in de agenda staat. Bedrijven investeren veel geld in software om dit mogelijk te maken, de wereld draait op software. Tegelijkertijd benutten steeds meer bedrijven de voordelen van werken in de cloud met Office 365. Uit onderzoekt blijkt dat 90% van de MKB bedrijven in Nederland de komende 5 jaar verwacht gebruik te gaan maken van 1 of meerdere cloud diensten.

Office 365 als fundament van uw digitale transformatie

Office 365 is bij uitstek geschikt als het fundament van uw digitale transformatie. Microsoft heeft met Office 365 de visie om bedrijven en personen over de gehele wereld productiever te maken. Microsoft investeert veel in nieuwe tools om dit mogelijk te maken en blijft de dienst maandelijks verbeteren met nieuwe diensten om de digitale transformatie bij bedrijven te stimuleren.

Als ondernemer moet u zich af vragen of de mogelijkheden van de cloud of specifieker Office 365 wel volledig benut om het optimale uit uw bedrijf te halen? Wij zien veel bedrijven die cloud diensten gebruiken maar niet verder komen dan het hosten van e-mail en bestanden. Of dure software aanschaffen terwijl een goed geimplementeerde Office 365 omgeving tot hezelfde of een beter resultaat leidt. Zonde!

B-K IT Solutions helpt organisaties om het optimale uit hun bestaande ICT oplossingen te halen

Als ICT dienstverlener en Microsoft Cloud Specialist helpen wij MKB bedrijven om het optimale uit hun bestaande ICT oplossingen te halen. Wij proberen met onze blogs onze klanten te attenderen op nieuwe updates en functionaliteiten. Daarnaast bieden wij de Office 365 inspiratie sessie waarin wij op een interactieve manier de klant meenemen opzoek naar pijnpunten in de huidige bedrijfsprocessen en zoeken naar oplossingen voor deze problemen vanuit het Microsoft cloud platform. Ook simpele zaken komen aanbod zoals hoe kunnen we met behulp van Onenote papierloos vergaderen? Hoe kunnen we op een goede manier documenten delen met onze klanten? en hoe kunnen we efficient gezamenlijk aan een project werken?

Heeft u interesse in een Office 365 inspiratie sessie specifiek en exclusief voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.