Van data naar nieuwe informatie en inzichten

Door de toename van digitalisering ontstaat er steeds meer data. Dit kan data zijn vanuit een CRM systeem of vanuit sensoren die zowel bij bedrijven als huishoudens in steeds meer slimme apparaten aanwezig zijn. Het in kaart brengen van al deze data is voor veel bedrijven een complexe opdracht terwijl het veel waardevolle informatie bevat. B-K IT Solutions helpt bedrijven met Business Intelligence oplossingen om data vanuit verschillende informatie bronnen bij elkaar te brengen en uw bedrijf data gedreven te laten werken.
Zo gaat u van data naar nieuwe informatie en inzichten. 

.

Business Intelligence

Betere beslissingen maken op basis van data

Onze Business Intelligence oplossingen helpen organisaties om betere beslissingen te maken aan de hand van data. Door digitale dashboards hebbben medewerkers op elk niveau direct inzicht tot de juiste informatie en geeft het antwoorden op vragen die een besluitvorming gemakkelijk kunnen maken: Wat gebeurd er op dit moment? Waarom gebeurd iets? Wat gaat er gebeuren? 

Betere dienstverlening door data

B-K IT Solutions heeft in opdracht van MINTERS, dienstverleners in welzijn een geautomatiseerd management dashboard gebouwd. Hiermee hebben medewerkers, management en directie optimaal inzicht in bedrijfsvoeringsindicatoren zoals caseload en doorlooptijd. Hierdoor wordt beter inzicht in de cliëntprofielen verkregen en kan de meerwaarde van de wijkteams beter inzichtelijk gemaakt worden. Het project is succesvol gerealiseerd in nauwe samenwerking met Strated Consulting

“Deze tool helpt MINTERS haar dienstverlening verder te perfectioneren.”— Franc. Bongaerts - bestuurder MINTERS,

Management dashboard

Onze Business Intelligence oplossingen:

Microsoft Power BI

Microsoft Power BI

Onze Business Intelligence oplossingen zijn gebouwd op basis van Microsoft Power BI wat ook een onderdeel is van Office 365. Met Power BI kunt u uw data vanuit verschillende databronnen visualiseren en bekijken op uw pc of via een app, op kantoor, op een tv in uw bedrijfskantine of onderweg. MEER OVER POWER BI

B-K IT Solutions

Samen verkennen, samen verbinden

Wij geloven dat wij uw organisatie slimmer en sneller kunnen laten samenwerken door ondersteuning van goede producten en een op maat gemaakte service. 

Bel mij terug

Laat u direct bellen door één van onze medewerkers.