Deze maand is onze nieuwe collega Samuel van der Schoor begonnen, wellicht heeft u hem al aan de telefoon gehad? Tijd om hem verder aan u voor te stellen!

Deze maand is onze nieuwe collega Samuel van der Schoor begonnen, wellicht heeft u hem al aan de telefoon gehad? Tijd om hem verder aan u voor te stellen!

Samuel, stel jezelf eens voor!
Ik ben Samuel van der Schoor, geboren in Rotterdam 1996 en daar woon ik nog steeds In mijn vrijetijd doe ik aan modelbouw en aan fotografie. Ik heb de opleiding systeem/netwerkbeheer aan het Hoornbeeck College gestudeerd en ben zo in de ICT terecht gekomen.

Je bent deze maand begonnen bij B-K IT Solutions. Wat doe je precies? En hoe ben je hier terecht gekomen?Ik begonnen als cloud specialist en zal mij dus voornamelijk bezighouden met cloud oplossingen zoals Office 365 en Microsoft Sharepoint. Maar natuurlijk kunt u mij ook aan de telefoon krijgen voor support of dat ik langskom op locatie om een probleem te verhelpen. Heel divers dus en dat bevalt mij wel! 

Ik ben bij B-K IT Solutionst erecht gekomen via een kennis. Via hem kreeg ik te horen dat ze op zoek waren naar een cloud specialist. De functie trok mij aan en daarom heb ik vervolgens gesolliciteerd.

Wat vind je het leukste aan je werk? En waarom?
Waar ik gelukkig van word is als ik klanten kan helpen met een oplossing voor een probleem of een handeling die ze normaal gesproken veel tijd kost. Een simpele aanpassing zoals het plaatsen van een digitale handtekening kan al enorm veel kostbare tijd besparen in het werkproces. ook de uitdaging om het hele technische verhaal te vertalen naar een duidelijke oplossing, wat iedereen snapt vind ik erg leuk.

Welk technisch apparaat is voor jou echt onmisbaar?
Lastige vraag, mijn laptop en headset heb ik sowieso nodig voor mijn werkdag maar als ICT’er kies ik dan toch voor een router. Een router zorgt voor het internet en tegenwoordig zijn we nergens zonder internet….