Evenementen

Microsoft Teams
Maakt jouw organisatie al gebruik van Office 365? Maar is e-mail nog steeds het meeste gebruikte communicatiemiddel? Op donderdag 7 november nodigen wij je graag uit voor een lunchsessie bij ons op kantoor. Onder het genot van een verzorgde lunch helpen wij je met behulp van praktische tips en demonstraties hoe je succesvol aan de slag kunt gaan met Microsoft Teams binnen jouw organisatie.
Maakt jouw organisatie al gebruik van Office 365 en is e-mail nog steeds het meeste gebruikte communicatiemiddel? Op donderdag 7 november nodigen wij je graag uit voor een lunchsessie bij ons op kantoor. Onder het genot van een verzorgde lunch helpen wij je met behulp van praktische tips en demonstraties hoe je succesvol aan de slag kunt gaan met Microsoft Teams binnen jouw organisatie.

Wat is Microsoft Teams?

Microsoft Teams is een chatgebasseerde communicatie tool die organisaties helpt om efficiënter en productiever samen te werken. Met Microsoft Teams hebben organisaties één tool waarin medewerkers bestanden kunnen opslaan, samenwerken en vergaderen met behulp van chat en (video)bellen. Microsoft Teams vormt een belangrijk onderdeel van Office 365 en integreert volledig met de andere Office 365 diensten. Door de Microsoft cloud kun je met Microsoft Teams vanaf elk apparaat en locatie onafhankelijk aan de slag.

Wat ga je leren?

Tijdens de interactieve sessie nemen we je aan de hand van praktische tips mee hoe je binnen jouw organisatie succesvol met Microsoft Teams aan de slag kunt gaan. Daarnaast zullen wij meedenken hoe Office 365 specifiek binnen jouw organiastie de productiviteit en efficiëntie kan verhogen. 

Het gebruik van Microsoft Teams zal voor jouw organisatie de volgende voordelen opleveren:

✔  In plaats van verschillende oplossingen zoals Whatsapp en Dropbox kunnen mederkers communiceren en samenwerken in één centrale omgeving. 
✔ Medewerkers zijn minder tijd kwijt met het zoeken naar de juiste bestanden en informatie. 
✔ Het e-mailverkeer binnen jullie organisatie zal afnemen doordat medewerkers met Mirosoft Teams sneller en efficienter kunnen communiceren. 
✔ Medewerkers wordt het eenvoudiger gemaakt om op een leuke en moderne manier samen te werken. 

Inschrijven

De lunchsessie vindt plaats op donderdag 7 november op ons kantoor in Capelle a/d IJssel. We starten om 12 uur, de sessie duurt ongeveer 2 uur. Deelname is gratis voor klanten. Ben je nog geen klant maar wel geïnteresseerd in Microsoft Teams? Dan ben je ook van harte welkom!

Voor deze sessie hebben wij plek voor 5 organisaties en maximaal 2 medewerkers per organiastie. Voor deelname aan de sessie dien je je eigen laptop mee te nemen en ga je zelf ook aan de slag in jullie eigen Office 365 omgeving. Schrijf je snel in, want vol is vol!

Aanmelden

Lees Verder
Microsoft Ignite The Tour is een kennis event voor IT professionals van Microsoft dat over de gehele wereld in grote steden wordt georganiseerd. Op 20 en 21 maart vond Ignite plaats in Amsterdam. Brandon en Samuel waren namens BK IT Solutions aanwezig.
Microsoft Ignite The Tour is een kennis event voor IT professionals van Microsoft dat over de gehele wereld in grote steden wordt georganiseerd. Op 20 en 21 maart vond Ignite plaats in Amsterdam. Brandon en Samuel waren namens BK IT Solutions aanwezig gedurende deze 2 dagen op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, functionaliteiten en best-practices op het Microsoft platform. 

Microsoft Virtual Desktop
Tijdens Ignite heeft Microsoft een aantal nieuwe diensten geintroduceerd waaronder Microsoft Virtual Desktop. Een nieuwe dienst die draait op het Azure platform en bedrijven in staat stelt om hun bureaubladen en apps te virtualiseren. Microsoft heeft Virtual Desktop geoptimaliseerd voor gebruik in combinatie met Office 365, dit doen zij met de techniek van FSlogix een bedrijf dat Microsoft eind volgend jaar heeft overgenomen. De sessie over Microsoft Virtual Desktop heeft ons enthousiast gemaakt, in de komende maanden zullen wij met de beta aan de slag gaan en kijken voor welke toepassingen Microsoft Virtual Desktop bij onze klanten ingezet kan gaan worden. 

Windows 10, Intune en Azure Active Directory
Bovenstaande componenten vormen een belangrijk onderdeel van de bundel Microsoft 365 Business die Microsoft 2 jaar geleden heeft geïntroduceerd. Op dit moment zijn er wereldwijd ruim 700 miljoen Windows 10 computers. Maandelijks worden er 450 biljoen authenticaties door Microsoft verwerkt. Er zijn 150 miljoen apparaten die door Microsoft Intune worden beheerd. Een behoorlijk aantal maar hier valt nog wel een flinke slag te slaan. 

Met de interessante propositie van Microsoft 365 Business en het feit dat de ondersteuning van Windows 7 op 14 januari 2020 verloopt wordt er de komende jaar nog een flinke groei van deze cijfers verwacht.

Azure File Sync

Een andere mooie nieuwe functionaliteit is Azure File Sync. Azure File Sync repliceert bestanden van een lokale fileserver naar een share in de Azure Cloud. Bij Azure File Sync is het niet langer nodig om een server in Azure in te richten om een hybride file share te realiseren. Deze hybride fileshare oplossing is ideaal voor situaties waarbij een netwerkschijf nog vereist is. Door de gebruikte techniek worden bestanden die weinig gebruikt worden op de achtergrond automatisch verplaatst naar de cloud. Voordeel is dat er op locatie minder (dure) opslagcapaciteit nodig is en dat er minder bandbreedte nodig is voor de synchronsatie. Omdat de hyrbide fileshare vanuit de verkenner geopend kan worden merkt de eindgebruiker hier verder niks van. 

Azure File Sync is ook ideaal als back-up of failover oplossing van on-premise fileservers.

Microsoft Office en Teams
Microsoft heeft een aantal nieuwe functies binnen Office laten zien, Microsoft zet hiervoor stevig in op artificial intelligence om de beleving van de eindgebruiker te verbeteren en eenvoudiger te maken. Een voorbeeld hiervan zijn de vele nieuwe mogelijkheden die er zijn om de opmaak (achtergrond e.d.) van een document / presentatie automatisch op te stellen aan de hand van gebruikte woorden. 

Microsoft Teams bestaat inmiddels 2 jaar en maandelijks worden er weer een hoop nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Mooie voorbeelden zijn de mogelijkheid om beveligde privé kanelen te creëren binnen een Team en openbare live streams te organiseren. 

Een hele toffe feature is de ondersteuning voor Microsoft Whiteboard, hiermee is het zelfs mogelijk om informatie vanuit een fysiek whiteboard digitaal toevoegen. We zullen binnenkort in een apart blog uitgebreid in gaan op alle nieuwe mogelijkheden binnen Microsoft Teams. 

Gebruikers van Office 365 zullen deze nieuwe functionaliteiten automatisch via updates ter beschikking krijgen.

We gaan terug naar Capelle a/d IJssel met een hoop veel nieuwe kennis, informatie en vooral inspiratie. Kom gerust eens langs voor een bakkie koffie en dan vertellen je graag meer over de nieuwe ontwikkelingen en hoe we deze het beste binnen jouw bedrijf kunnen toepassen. 
Lees Verder
Van 20 t/m 22 juni waren Bas en Jeffrey aanwezig bij Dattocon in Austin, Texas. Dattocon is één van de grootste evenementen in onze branch met partners vanuit de hele wereld. Een goede gelegenheid dus om op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen te delen met collega bedrijven.
Van 20 t/m 22 juni waren Bas en Jeffrey aanwezig bij Dattocon in Austin, Texas. Dattocon is één van de grootste evenementen in onze branch. Dit jaar waren er meer dan 1500 Datto partners aanwezig van over de hele wereld waaronder een groep van 35 ict bedrijven uit Nederland. Een goede gelegenheid dus om op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen te delen met collega bedrijven.

Intern maken wij gebruik van Autotask een ERP/ticket platform van Datto. Datto toonde diverse nieuwe verbeteringen en fucntionaliteiten die ons helpen met onze interne digitale transformatie. 

In de afgelopen jaren hebben wij Autotask gekoppeld aan verschillende applicaties en leveranciers om onze dienstverlening te automatiseren en optimaliseren. Ook dit jaar hebben wij diverse stands bezocht van partijen met interessante producten gekoppeld aan Autotask die onze dienstverlening naar een hoger level zullen tillen. Zo zijn we o.a. teruggekomen met een nieuwe klantfeedback tool om beter inzicht in onze klanttevredenheid te krijgen en een monitoring tool die voor ons de oorzaak van een performance probleem veel sneller inzichtelijk maakt.

Een week na terugkomst hebben wij direct de nieuwe kennis en ervaring gebruikt om onze bedrijfsprocessen nog verder te optimaliseren met als doel; klanten beter en sneller te kunnen helpen.  Deze veranderingen zullen in de komende weken zichtbaar worden voor onze klanten.

Lees Verder
Hololens
B-K IT Solutions brengt op donderdag 22 maart de toekomst naar Capelle a/d Ijssel. De Microsoft Hololens is een revolutionaire mixed reality bril die digitale objecten aan de werkelijke omgeving kan toevoegen. De kennislunch is een unieke mogelijkheid voor onze klanten om op een interactieve manier kennis te maken met de mogelijke toepassingen van Mixed Reality op de Microsoft Hololens.
B-K IT Solutions brengt op donderdag 22 maart de toekomst naar Capelle a/d Ijssel. De Microsoft Hololens is een revolutionaire mixed reality bril die digitale objecten aan de werkelijke omgeving kan toevoegen. Hierdoor kunnen krachtige zakelijke oplossingen gebouwd worden en geeft het bedrijven de mogelijkheid om productiever en slimmer samen te werken.

De kennislunch is een unieke mogelijkheid voor onze klanten om op een interactieve manier kennis te maken met de mogelijke toepassingen van Mixed Reality op de Microsoft Hololens. In een brainstormsessie bespreken we gezamenlijk de praktische toepassingen voor uw bedrijf en ook krijgt u zelf de mogelijkheid om de Hololens te gebruiken.

De sessie duurt van 12:00 tot 14:00, deelnemen? Meldt u dan aan via info@b-kitsolutions.nl

Lees Verder
Afgelopen week was Bas namens B-K IT Solutions aanwezig op Autotask Community Live 2017 in Miami. Een jaarlijks event waar veel Autotask partners van over de gehele wereld graag aanwezig om op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en natuurlijk om te netwerken.
Afgelopen week was Bas namens B-K IT Solutions aanwezig op Autotask Community Live 2017 in Miami. Een jaarlijks event waar veel Autotask partners van over de gehele wereld graag aanwezig om op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen, trends en natuurlijk om te netwerken. 

Autotask is onze belangrijkste tool voor het aanmaken en bijhouden van tickets, monitoren van klantomgevingen, leveren van remote support maar ook voor de facturatie. 

Autotask Community Live
Keynote spreker van dit jaar was niemand minder dan president Bill Clinton die een zeer inspirerende toespraak heeft gehouden. Ook belangrijke actuele ICT onderwerpen zoals de toename van cybersecurity zijn besproken. Maar ook ontwikkelingen, kansen en uitdagingen rondom de digitale transformatie waar zowel wij zelf ons onze klanten mee krijgen te maken. 
Naast de interessante lezingen waren er ook diverse sponsoren aanwezig. Een aantal daarvan kunnen toegevoegde waarden leveren voor ons en onze klanten, zo zijn wij na Autotask Community Live aan de slag gegaan met een nieuw platform wat documentatie eenvoudiger maakt en volledig integreert met Autotask. We lopen er regelmatig tegenaan dat bepaalde diensten na oplevering niet helemaal goed zijn gedocumenteert. Een probleem wat door het nieuwe platform verleden tijd zal zijn. 

Ook zijn we in contact gekomen met een platform dat het mogelijk maakt voor onze klanten om zelfstandig clouddiensten te bestellen en deze automatisch op te laten leveren. Een product wat we dit kwartaal nog hopen te presenteren aan onze klanten. 

Door het bezoeken van deze informatieve evenementen en toevoegen van nieuwe diensten worden wij geinspireerd om continu onze dienstverlening te blijven verbeteren. 

Lees Verder
Microsoft Inspire
Van 9 tot en met 13 juli organiseerde Microsoft het evenement Microsoft Inspire. Microsoft Inspire is het jaarlijkse partner event van Microsoft dat dit jaar werd gehouden in Washington D.C. Tijdens Microsoft Inspire presenteert Microsoft haar laatste producten, ontwikkelingen, visie en missie. Interessante ontwikkelingen voor onze klanten rondom digitale transformatie, cloud, AI en nieuwe diensten.
Van 9 tot en met 13 juli organiseerde Microsoft het evenement Microsoft Inspire. Microsoft Inspire is het jaarlijkse partner event van Microsoft dat dit jaar werd gehouden in Washington D.C. Tijdens Microsoft Inspire presenteert Microsoft haar laatste producten, ontwikkelingen, visie en missie. Interessante ontwikkelingen voor onze klanten, wij hebben de keynotes daarom intensief gevolgd.

Enabling Digital Transformation

Satya Nadella, CEO van Microsoft begon met de eerste keynote van Microsoft Inspire. Hij opende met de missie van Microsoft: “Empower every person and organisation on the planet to achieve more”. Hij sprak over de kansen en de uitdagingen van de digitale transformatie voor alle bedrijven. Microsoft wilt haar partners en klanten helpen om de digitale transformatie te stimuleren.

Digitale transformatie: Van Cloud naar Intelligent Cloud

De cloud is gemeengoed geworden en vrijwel elke organisatie tegenwoordig werkt al (gedeeltelijk) in de cloud. De intelligent cloud moet organisaties helpen met hun digitale transformatie en daardoor de productiviteit verhogen. Voor de intelligente cloud richt Microsoft zich op het gebruik van AI (Artificial Intelligence) in de toekomst moet AI onderdeel worden van elke applicatie. Hierdoor is het mogelijk om de data die op apparaten wordt verzameld te analyseren en te ondersteunen, zoals bijvoorbeeld een slimme assistent. Deze slimme apparaten worden door Microsoft de Intelligent Edge genoemd; bijvoorbeeld de Microsoft Surface Hub. De combinatie van Intelligent Cloud en Intelligent Edge moet organisaties en personen nog productiever maken. Een gaaf voorbeeld hiervan is de mogelijkheid om vanuit een vliegticket in je mailbox direct een agenda punt aan te maken of automatisch in te checken via Outlook. Andere voorbeelden zijn de integratie van Azure Machine Learning met Excel om automatisch inzichten te verzamelen of automatisch een Powerpoint design maken aan de hand van 3 verschillende afbeeldingen. Deze voorbeelden zijn door Sonia Dara van Microsoft gepresenteerd

De intelligent cloud biedt enorm veel mogelijkheden die door middel van Windows 10 en Office 365 spoedig hun weg naar de werkplek van onze klanten zullen vinden.

Nieuw product: Microsoft 365

Grootste nieuws op de eerste dag van Microsoft Inspire was de introductie van Microsoft 365. Microsoft 365 is een bundel van verschillende Microsoft producten: Office 365, Enterprise Mobility Suite + Security en Windows 10. Veel organisaties maken al gebruik van deze losse producten. De bundel Microsoft 365 zorgt ervoor dat deze onderdelen gezamelijk interessant geprijsd worden en beter met elkaar samenwerken. Microsoft 365 komt er in 2 varianten; Microsoft 365 Business voor bedrijven tot 300 medewerkers en Microsoft 365 Enterpise voor grotere berijven. Microsoft 365 Enterprise biedt diverse extra funtionaliteiten die ook voor kleinere bedrijven interessant kunnen zijn zoals Skype for Business met de mogelijkheid om extern te bellen (PSTN Calling). Microsoft 365 gaat begin augustus in preview en zal voor het einde van het jaar op de markt worden gebracht voor ongeveer 20 dollar per gebruiker.

Security by design

Microsoft 365 helpt organisaties hun informatie te beschermen in een wereld waar cybercriminaliteit toeneemt en criminelen steeds slimmer te werk gaan.  Microsoft 365 versleuteld en beveiligd documenten tussen verschillende apparaten en helpt tegen tegen phishing, ransomware en andere beveiligingsrisico’s. Ook in de security gaat Microsoft AI toepassen, zo herkend de cloud automatisch wanneer een document vertrouwelijk is en gaat hier dan ook op een gepaste manier mee om.

GDPR

Naast een sessie over de maatregelen die Microsoft neemt om cybercriminaliteit tegen te gaan presenteerde Microsoft ook de flinke investeringen die zij heeft gedaan in een dataprivacy systeem om te voldoen aan de regelgeving rondom de GDPR (General Data Protection Regulation) of in Nederland ook wel bekend als de AVG (Algemene Verodening Gegevensbescherming). Die vanaf 25 mei 2018 binnen de EU moet worden gehandhaaft.
Microsoft zet hard in op het gebruik van Microsoft Dynamics als belangrijk onderdeel van de digitale transformatie van organisaties. Linkedin is vorig jaar overgenomen door Microsoft, data uit Linkedin en Microsoft Dynamics zal in het vervolg worden gecombineerd. Hierdoor krijgen bedrijven inzicht in informatie zoals het dienstverband van personeel of belangrijke beslissingsnemers uit een organisatie. De cloud zorgt er daarbij voor dat data en intelligentie samen worden gebracht, zodat gebruikers slimme oplossingen tot hun beschikking krijgen.

Nieuwe tools for kleine bedrijven

Eerder dit jaar heeft Microsoft Outlook Customer Manager en Microsoft Booking voor kleine bedrijven toegevoegd als gratis dienst aan Office 365. Tijdens Inspire kondigde Microsoft 3 nieuwe tools aan die geïntegreerd met Office 365 zullen werken.

Microsoft Connections – Een simpele e-mail marketing service. 

Microsoft Listings – Een eenvoudige manier om bedrijfsinformatie zoals nieuwsberichten automatisch te publiceren op verschillende sites en media. 

Microsoft Invoicing – Een nieuwe manier om professionele facturen naar klanten te versturen en deze sneller betaald te krijgen.

Azure Stack

Ook nieuw geïntroduceerd tijdens Microsoft Inspire is Azure Stack. Met Azure Stack kunnen bedrijven lokaal eigen servers plaatsen die draaien op het Azure platform. Dit kan handig zijn voor bedrijven waar snelle internettoegang niet mogelijk is zoals bijvoorbeeld cruise schepen. Ook kritische applicaties waarbij snelle toegang noodzakelijk is of bedrijven die hun data vanwege regel en wetgeving verplicht lokaal moeten hebben staan kunnen hiervan profiteren. Azure Stack is een hybride cloud-platorm en het is daardoor eenvoudig om voor bepaalde toepassingen zoals Machine Learning de rekenkracht van de cloud te gebruiken. Dell EMC, HPE en Lenovo zijn inmiddels als eerste partijen begonnen met het leveren van Azure Stack.

Digitale transformatie van uw organisatie?

Bent u benieuwd hoe u door middel van de digitale transformatie uw organisatie efficiënter en productiever kunt laten werken? B-K IT Solutions is Microsoft Cloud Partner en implementeert slimme oplossing op basis van de techniek van Microsoft zoals Office 365. Neemt u gerust contact om vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden voor uw organisatie.

Wilt u de keynotes van Microsoft Inspire zelf terugkijken? Microsoft heeft deze online gepubliceerd

Lees Verder
Van 23 t/m 24 maart waren wij aanwezig op de Cebit in Hannover. Cebit is de grootste ICT beurs ter wereld ook dit jaar zijn er weer veel nieuwe technologische ontwikkelingen op de Cebit gedemonstreerd. De beurs geeft een duidelijk inzicht in de trends en ontwikkelingen op technologisch gebied. Het bezoek aan de Cebit was voor ons interessant om te kijken hoe we ontwikkelingen kunnen toepassen bij onze klanten.

23 maart rond 07:00 uur vertrokken wij vanuit Capelle a/d IJssel naar Duitsland om aanwezig te zijn op de Cebit 2017 in Hannover. 
Cebit is de grootste ICT beurs ter wereld ook dit jaar zijn er weer veel nieuwe technologische ontwikkelingen op de Cebit gedemonstreerd. Autonome voertuigen, slimme steden, robots en cloud security alles was dit jaar aanwezig op de Cebit. De beurs geeft een duidelijk inzicht in de trends en ontwikkelingen op technologisch gebied. Het bezoek aan de Cebit was voor ons interessant om te kijken hoe we ontwikkelingen kunnen toepassen bij onze klanten. Digitale transformatie

De Cebit 2017 stond volledig in het teken van de digitale transformatie. Digitale transformatie staat voor het toenemende gebruik van technologie en internet wat voor bedrijven een nieuwe manier van zaken doen mogelijk maakt. Denk aan het gebruik van technologie voor het verbeteren van de klantbelevenis, automatiseren van bedrijfsprocessen en communicatie kanalen door bedrijven.

IT Security
Cyberattacks vormen een steeds grotere bedreiging voor organisaties. 
Steeds meer apparaten zijn met het internet verbonden wat voor criminelen een mogelijke ingang tot een organisatie vormt. 
Meerdere leveranciers toonde hun innovatieve oplossingen om effectieve protectie tegen deze bedreigingen te bieden. 
Zo demonstreerde Microsoft een extre beveiligingslaag voor Windows 10; Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP). 
Met deze nieuwe techniek stelt Microsoft zakelijke gebruikers in staat om snel bedreigingen in een netwerk te detecteren. 
Cisco was aanwezig met de nieuwste Cisco Firepwer 2100 Next-Generation Firewall (NGFW) oplossing met o.a. ingebouwd Mobile Device Management (MDM).
augmented en virtual reality
Een andere interessante techniek die ook veel voorbij is gekomen is Virtual Reality en dan met name het gebruik van VR voor zakelijke doeleinden. 
Op de Cebit werden dit jaar veel van deze toepassingen gedomstreerd zoals het gebruik van VR in de bouw, onroerendgoed of zorgsector.
De techniek achter VR is al ver ontwikkeld en wij verwachten daarom dat in de komende 12 maanden het zakelijk gebruik hiervan flink zal toenemen. 
5G verbindingen

Een andere nieuwe techniek die de komende jaren een flinke opmars zal gaan maken is 5G. 
5G is de opvolger van 4G en wordt ook wel het internet van de toekomst genoemd. 
Omdat 5G veel sneller is biedt het meer mogelijkheden om apparaten onderling realtime te demonstreren. 

Vodafone toonde op een buitenstand de mogelijkheden om slimme auto’s autonoom te besturen met onderlinge communicatie door middel van 5G. 
Door de communicatie tussen auto’s kan de doorstroming van het verkeer geoptimaliseerd worden en kan gevaar voorkomen worden. 

Internet of Things en Slimme steden
Internet of Things (IoT) is veruit 1 van de meest gebruikte ’term’ van de afgelopen Cebit, er was dan ook een volledige hal vol met IoT oplossingen.
Auto’s, graafmachines, drones en zelfs luiers allemaal zijn ze verbonden met het internet.

Door het gebruik van Internet of Things zijn overheden in staat slimme steden te creeeren. 
Zo toonde Huawei op zijn stand een voorbeeld van hun Intelligent Operation Center, een platform om realtime de status van een stad weer te geven zoals file’s, hulpdiensten en de luchtkwaliteit. De startup Smartnodes demonstreerde een sensor een lantaarnpaal kan worden gehangen en lantaarnpalen onderling verbindt zodat het licht kan worden gedimt wanneer er geen voorbijgangers zijn.

Digitale transformatie in de praktijk
Naast de stands van leveranciers die hun nieuwste technieken presenteerde waren er ook enkele bedrijven aanwezig die zelf demonstreerde hoe zij succesvoller rendeerde met behulp van digitale transormatie. Een mooi voorbeeld hiervan is Nippon Steel & Sumikin die hun volledige bedrijfsprocessen hebben geautomiseerd.
Digitale transformatie in uw organisatie?
Bent u benieuwd hoe u nieuwe technieken succesvol kunt toepassen in uw organisatie?
Wij denken graag met u mee of vertellen u meer over de nieuwste technieken. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Lees Verder
Cebit
Bezoek met ons de Cebit 2017 in Hannover
Van 20 t/m 24 maart vindt in Hannover de grootste ICT beurs van de wereld plaats, de Cebit. 
Tijdens deze beurs presenteren diverse leveranciers hun nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hardware, software en security. 
Ook zal er veel aandacht zijn voor nieuwe technieken zoals Internet of Things, Virtual Reality en kunstmatige intelligentie.

B-K IT Solutions zal deze beurs ook bezoeken om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Graag nodigen onze klanten uit om deze beurs op onze kosten bij te wonen en je te laten inspireren over de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen. Wij zullen de laatste twee dagen dit evenement bezoeken en overnachten in een hotel in Hannover, de volledige kosten van het hotel tot het Duitse bier en de braadworsten zijn voor ons. 

Wij vertrekken op donderdag 23 maart om 07:30 vanuit Capelle a/d IJssel en zullen naar verwachting vrijdag 24 maart rond 20 uur weer terug zijn in Capelle a/d IJssel. 

Mocht je mee willen dan kun je je aanmelden via info@b-kitsolutions.nl

Lees Verder
Op donderdag 17 maart organiseren wij op ons kantoor in Capelle a/d IJssel de lunchsessie productiever werken met Office 365. Deze lunch sessie is gericht op ZZP’ers en kleinere MKB bedrijven die al gebruik maken van Office 365 of dit overwegen.
Op donderdag 16 maart organiseren wij op ons kantoor in Capelle a/d IJssel de lunchsessie productiever werken met Office 365. Deze lunchsessie is gericht op ZZP’ers en kleinere MKB bedrijven die al gebruik maken van Office 365 of dit overwegen.

Veel ondernemers hebben al hun weg naar de cloud gevonden met Office 365. 
Vaak worden de standaard functionaliteiten als mail, agenda en Onedrive for Business gebruikt maar Office 365 biedt veel meer! Office 365 bevat tientallen tools die er voor bedoeld zijn om de productiviteit van uw organisatie te verhogen en er komen maandelijks nieuwe tools bij. Het mooiste is dat deze tools gratis zijn inbegrepen in uw abonnement!

De sessie duurt van 12:00 tot 14:00 uur en wordt gehouden in een kleine groep zodat er genoeg ruimte is om gezamenlijk te sparren en vragen te stellen. Tijdens deze sessie zullen wij onder het genot van een broodje de volgende onderwerpen behandelen:

    • Wat is Office 365

    • Verschillen in abonnementen

    • Efficient samenwerken met collega’s en klanten

    • Web Apps

    • Outlook Contact Manager

Voor deze sessie is er ruimte voor maximaal 8 personen.
De sessie en lunch zijn gratis ook wanneer u (nog) geen klant bent van B-K IT Solutions.
Inschrijven kan door u vooraf aan te melden via info@b-kitsolutions.nl

Lees Verder
B-K IT Solutions aanwezig bij Autotask Commlive in Miami
Deze week is Bas namens B-K IT Solutions in Miami voor het Autotask Community Live event. Dit is het belangrijkste evenement van onze leverancier Autotask om te netwerken en op de hoogte te blijven van alle technische en zakelijke trends en ontwikkelingen in de IT brache.
Lees Verder