Uw digitale snelweg naar de cloud

Highway 365 is de digitale snelweg van B-K IT Solutions die uw organisatie helpt met een veilige en zorgeloze migratie naar de Microsoft cloud in 4 stappen.

Highway 365

Highway 365 is een Amerikaanse snelweg in de staat Arkansas, de route is 69 miles (111KM) en loopt door 4 Amerikaanse counties. Onder de projectnaam Highway 365 helpt B-K IT Solutions organisaties met een succesvolle migratie naar de cloud. In 4 fases migreren wij uw organisatie van een traditionele ICT omgeving naar een digitale werkplek omgeving in de cloud. Hiervoor maken wij gebruik van slimme cloud oplossingen van Microsoft (Microsoft 365).

Gratis persoonlijk reisadvies t.w.v. €295,00

Elke organisatie is anders en kent daarom haar eigen wensen en voorkeuren. De een reist Highway 365 liever in een luxe SUV terwijl de andere kiest voor een sportieve Mustang. In een persoonlijk reisadvies op maat helpen wij u met de juiste keuzes om van Highway 365 een onvergetelijke reis te maken. Vraag uw gratis persoonlijk reisadvies aan t.w.v. €295,00 via de volgende link.
Jefferson

Startpunt: Jefferson

Enterprise Mobility Suite

De reis begint in de county Jefferson, om precies te zijn in de plaats Pline Bluff. In Pine Bluff wordt uw organisatie klaargestoomd voor de cloud migratie door de implementatie van de Microsoft Enterprise Mobility Suite. Enteprise Mobility Suite is een uitgebreide cloud oplossing van Microsoft die u helpt om uitdagingen op het gebied van Bring Your Own Device, gegevensbescherming, beheer van mobiele apps en apparaten en identititeit en toegangscontrole tot cloudapplicaties.

De combinatie van deze oplossingen maakt de Enterprise Mobility Suite een cruciaal startpunt voor bedrijven die in de cloud willen werken en hun data beveiliging serieus nemen.

Tussenstop 1: Grant County

Windows 10 Enterprise

Na een succesvolle implementatie van de Enterprise Mobility Suite is het tijd voor de eerste tussenstop. In de county Grant stoppen we voor de implementatie van Windows 10 in uw organisatie. Windows 10 is het eerste besturingssysteem van Microsoft dat volledig is gebouwd rondom de cloud. Toeganscontrole, beheer en de uitrol van applicaties en updates wordt gefaciliteerd vanuit de cloud.

Office 365

Tussenstop 2: Pulaski

Office 365

Van de vier counties die Highway 365 doorkruist is Pulaski absoluut de grootste. Uw organisatie is na de implementatie van Enterprise Mobility Suite en Windows 10 klaar voor de daadwerkelijke stap naar de cloud. In Pulaski migreren wij uw organisatie naar Office 365. De e-mail, fileserver en eventueel ook uw telefooncentrale worden naar de Microsoft cloud gemigreerd.

Een succesvolle Office 365 migratie in uw organisatie valt of staat bij goede training en adoptie van de gebruikers.

Eindpunt: Faulkner

Azure

Het eindpunt van de reis is Faulkner, in Faulkner worden uw resterende legacy applicaties gemigreerd naar Microsoft Azure zodat deze straks overal via uw digitale werkplek zijn te benaderen. Na het eindpunt werkt uw bedrijf volledig in de cloud en kunnen uw servers op kantoor worden uitgeschakeld. Het resultaat is een onvergetelijke reis die uw organisatie klaar maakt voor de digitale wereld en IT omzet van kostenpost naar hulpmiddel om de productiviteit van uw organisatie te vergroten. 

Azure

Vraag nu uw gratis persoonlijke reisadvies aan t.w.v. €295,00

1. U laat uw gegevens achter

2. Wij nemen vrijblijvend contact op

3. Het adviesgesprek gratis en op maat bij u op locatie

4. U ontvangt uw gratis persoonlijke reisadvies