ICT bedrijf Capelle aan den IJssel

ICT bedrijf Capelle aan den IJssel

Bent u opzoek naar een ICT bedrijf in Capelle aan den IJssel? Vanuit ons kantoor in Capelle a/d IJssel verzorgen wij voor veel klanten in de regio Rotterdam en Capelle de ICT, telefonie en cloud diensten. In 2016 zijn wij verhuisd vanuit Krimpen aan den IJssel naar Capelle a/d IJssel om onze klanten in de regio Rotterdam en Capelle nog beter van dienst te kunnen zijn. 

Wij zijn er trots op dat wij voor veel Capelle aan den IJssel en groot regio Rotterdam de ICT, telefonie en cloud diensten mogen leveren, hieronder leest u de klantervaring van een van onze klanten uit Capelle aan den IJssel

Kosten besparen
Onder het motto samen verkennen, samen verbinden helpen wij onze klanten met de juiste ICT oplossingen. Door inzet van slimme ICT oplossingen zoals VOIP telefonie en cloud helpen wij onze klanten om zowel direct als indirect kosten te besparen op hun IT. Indirect realiseren wij een kosten besparing door gezamenlijk met onze klanten te kijken hoe bepaalde processor door middel van IT geoptimaliseerd kunnen worden. Dit kan een simpele koppeling zijn tussen uw ERP systeem en onze VOIP telefonie of de implementatie van een cloud oplossing zoals Office 365. 

Ontzorgen door all-in beheer en pro-actieve aanpak
Onze klanten vertrouwen op onze pro-actieve aanpak die wij hanteren bij onze klanten. 
Een probleem zoals een foutieve back-up, defecte hardeschijf of ransomware uitbraak wordt direct door ons systeem gerapporteerd waardoor wij vaak in staat zijn problemen te tackelen alvoor u hier hinder van ondervind. Mochten er zich toch probleen voor doen dan is het fijn dat u een ICT bedrijf kunt bellen waarbij niet direct de teller begint te lopen. Wij noemen dit all-in beheer; u betaald hiervoor een vast bedrag per maand, per medewerker. Alle werkzaamheden die wij voor uitvoeren ongeacht de vraag of het probleem worden gedekt binnen dit contract. 

Gratis ICT scan
Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? 
Met onze gratis ICT scan komt er een specialist bij u op locatie om uw situatie te bespreken. 
Daarna ontvangt u van ons een beknopt adviesrapport en besparingsvoorstel. 

Neemt u gerust contact met ons op indien u vragen heeft of een vrijblijvende afspraak wilt maken.