Jeffrey de Vroom is ooit als stagiair begonnen bij B-K IT Solutions en is na het opdoen van een hoop ervaring inmiddels teruggekeerd als servicedesk manager. Voor sommigen een bekende en voor anderen een nieuwe naam dus. Hoog tijd om hem beter te leren kennen!

Jeffrey de Vroom is ooit als stagiair begonnen bij B-K IT Solutions en is na het opdoen van een hoop ervaring inmiddels teruggekeerd als servicedesk manager. Voor sommigen een bekende en voor anderen een nieuwe naam dus. Hoog tijd om hem beter te leren kennen!

Jeffrey, stel jezelf eens voor!
“Ik ben Jeffrey de Vroom en ik ben 23 jaar oud. Ik heb de opleiding ICT beheer niveau 3 en niveau 4 gevolgd aan het Albeda College. En in mijn vrije tijd fitness ik graag.”

Je bent vanaf april werkzaam bij B-K IT Solutions. Hoe ben je hier terecht gekomen?

“Ik ben ooit als stagiair binnengekomen bij B-K IT Solutions. Na mijn stage ben ik gaan werken bij een ander groter ICT bedrijf dat gespecialiseerd is in communicatieoplossingen. Hier heb ik gewerkt aan telefonie- en netwerklossingen en hield ik mij dagelijks bezig met het inplannen van openstaande tickets voor zo’n 15 engineers. Deze ervaring zag Bas als een waardevolle aanvulling voor B-K IT Solutions en vroeg mij daarom begin januari of ik bij hem wilde komen werken. Hij vertelde me over zijn plannen en de kansen die ik zou krijgen. Daar raakte ik erg enthousiast van en ben daarom vanaf 1 april werkzaam als service desk manager bij B-K IT Solutions.”

Wat houdt die functie precies in?
“Als servicedesk manager zorg ik ervoor dat onze servicedesk continu verbeterd wordt. Dit is namelijk het belangrijkste orgaan van ons bedrijf. Om dat te kunnen doen onderhoud ik nauw contact met onze klanten, om hun waardevolle feedback te achterhalen. Zo heb ik er bijvoorbeeld voor gezorgd dat nieuwe tickets ingepland worden, terwijl er eerst redelijk ad hoc gewerkt werd. Op dit moment ben ik bezig met het ontwikkelen van nieuwe rapportagemogelijkheden waarmee wij onze klanten meer inzicht kunnen geven in de afhandeling van hun tickets.

Welk technisch apparaat is voor jou onmisbaar?
“Ik bel het liefst met klanten. Dat komt beter over en zorgt ervoor dat we openstaande tickets sneller kunnen afhandelen. Ik kan daarom echt niet zonder mijn headset!

Waar ben je het meest trots op in je werk en waarom?
“Ik ben erg trots op de verantwoordelijk die ik krijg maar ook de vrijheid die ik heb gekregen om onze servicedesk te verbeteren. Ook is de waardering van een klant na het oplossen van een probleem of storing ontzettend leuk.”

Wat maakt B-K IT Solutions anders dan andere IT bedrijven?

“Dat is het persoonlijke contact met klanten. We proberen veel remote op te lossen, maar daarnaast nemen wij ook de tijd om even op locatie te komen om een probleem op te lossen, terwijl dat normaal niet nodig is. Ook nemen we dan bijvoorbeeld iets lekkers voor bij de koffie mee en praten we een beetje bij. Zo leren wij de klant goed kennen en zij ons ook. En dat vind ik erg belangrijk.”