Familiebedrijf Breedveld Staal is een groothandel in staal- en metaalproducten. Het bedrijf richt zich op de staalverwerkende industrie in het groot Randstedelijk gebied. Ook heeft Breedveld Staal twee dochterondernemingen. Breedveld Halkranen is een handelsonderneming in gebruikte bovenloopkranen en aanverwante producten. Het net opgerichte USAM is een groothandel in ferro en non ferro producten en richt zich specifiek op de maritieme sector.

Familiebedrijf Breedveld Staal is een groothandel in staal- en metaalproducten uit Krimpen aan den IJssel. Het bedrijf richt zich op de staalverwerkende industrie in het groot Randstedelijk gebied. Ook heeft Breedveld Staal twee dochterondernemingen. Breedveld Halkranen is een handelsonderneming in gebruikte bovenloopkranen en aanverwante producten. Het net opgerichte USAM is een groothandel in ferro en non ferro producten en richt zich specifiek op de martieme sector.

Nieuw ICT bedrijf

Joanne Breedveld, Breedveld staal: “Het vorige ICT bedrijf waar wij mee samenwerkten voldeed niet meer aan de toegenomen wensen op het gebied van service en klantgerichtheid. Daarom waren wij op zoek naar een nieuw, jong en enthousiast ICT bedrijf in Krimpen aan den IJssel met passie en verstand van zaken. Een bedrijf waar ze 24/7 klaar staan en waar je met één telefoontje geholpen bent. Zonder keuzemenu, accountmanager en negen tot vijf mentaliteit. We zijn hiervoor terecht gekomen bij B-K IT Solutions, dat volledig voldoet aan deze wensen.”

Netwerkbeheer, systeembeheer en telefonie

Bas Kraan, B-K IT Solutions: “Voor een handelsonderneming als Breedveld Staal is ICT ontzettend belangrijk. Wanneer het bedrijf niet kan communiceren met klanten en leveranciers of geen toegang heeft tot belangrijke data, komen alle processen stil te liggen. Daarom verzorgen wij voor Breedveld Staal het netwerkbeheer, systeembeheer en de telefonie. Vooral omdat Breedveld Staal en USAM niet op dezelfde locatie gevestigd zijn, speelt ICT een belangrijke rol in een optimale samenwerking. Door middel van onder meer Office 365 en de VoIP oplossing I AM totaalcommunicatie, zijn de beide locaties in staat om intensief en efficiënt samen te werken.  Door goed te monitoren en alles te onderhouden voorkomen we veel problemen. Zo kan Breedveld Staal zorgeloos aan de slag.”

ICT projecten

Joanne Breedveld: “Het is prettig samenwerken met B-K IT Solutions. Ze staan altijd voor ons klaar, denken mee en pakken projecten professioneel aan. Voor de aanleg van onze glasvezelverbinding zijn zij bijvoorbeeld het aanspreekpunt voor alle betrokken partijen. Zo weten wij zeker dat alles goed geregeld wordt.  B-K IT Solutions heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en dat merk je. Daarnaast zijn de facturen die we ontvangen duidelijk en netjes. Zo is B-K eigenlijk alles wat je in een ICT bedrijf zoekt!”

Bent u met uw bedrijf ook in grote mate afhankelijk van een goedwerkende ICT omgeving? Neem gerust eens contact met ons op!