B-K IT Solutions brengt op donderdag 22 maart de toekomst naar Capelle a/d Ijssel. De Microsoft Hololens is een revolutionaire mixed reality bril die digitale objecten aan de werkelijke omgeving kan toevoegen. De kennislunch is een unieke mogelijkheid voor onze klanten om op een interactieve manier kennis te maken met de mogelijke toepassingen van Mixed Reality op de Microsoft Hololens.

B-K IT Solutions brengt op donderdag 22 maart de toekomst naar Capelle a/d Ijssel. De Microsoft Hololens is een revolutionaire mixed reality bril die digitale objecten aan de werkelijke omgeving kan toevoegen. Hierdoor kunnen krachtige zakelijke oplossingen gebouwd worden en geeft het bedrijven de mogelijkheid om productiever en slimmer samen te werken.

De kennislunch is een unieke mogelijkheid voor onze klanten om op een interactieve manier kennis te maken met de mogelijke toepassingen van Mixed Reality op de Microsoft Hololens. In een brainstormsessie bespreken we gezamenlijk de praktische toepassingen voor uw bedrijf en ook krijgt u zelf de mogelijkheid om de Hololens te gebruiken.

De sessie duurt van 12:00 tot 14:00, deelnemen? Meldt u dan aan via info@b-kitsolutions.nl