Bevindt uw organisatie zich binnen de publieke sector en bent u de beheerder van bijvoorbeeld een park, openbaar gebouw, bibliotheek, ziekenhuis of musuem? Dan is WIFI4EU misschien iets voor u!

Bevindt uw organisatie zich binnen de publieke sector en bent u de beheerder van bijvoorbeeld een park, openbaar gebouw, bibliotheek, ziekenhuis of musuem? 

Dan is WIFI4EU misschien iets voor u! WIFI4EU is het project van de Europese Commissie om het bezorgen van publieke WiFi in openbare ruimtes in heel Europa te ondersteunen. 

Als publieke sector eenheid, kan uw organisatie in aanmerking komen voor EU-financiering voor de apparatuur en installatiekosten van een WiFi-oplossing. U kunt hier meer informatie over krijgen tijdens de speciale webinar van onze parnter Cisco Meraki. Deze webinar vindt plaats op 15 maart om 15:00. U kunt zich via deze link aanmelden voor dit webinar. 

Cisco Meraki geeft klanten die een webinar bijwonen een gratis Cisco Meraki Accespoint. De voorwaarden voor het verkijgen van een gratis accespoint vindt u hier

Als u alvast een voorsprong wilt nemen op het verkrijgen van EU-financiering voor uw WiFi oplossing neemt u dan alvast contact met ons op.