Maakt jouw organisatie al gebruik van Office 365? Maar is e-mail nog steeds het meeste gebruikte communicatiemiddel? Op donderdag 7 november nodigen wij je graag uit voor een lunchsessie bij ons op kantoor. Onder het genot van een verzorgde lunch helpen wij je met behulp van praktische tips en demonstraties hoe je succesvol aan de slag kunt gaan met Microsoft Teams binnen jouw organisatie.

Maakt jouw organisatie al gebruik van Office 365 en is e-mail nog steeds het meeste gebruikte communicatiemiddel? Op donderdag 7 november nodigen wij je graag uit voor een lunchsessie bij ons op kantoor. Onder het genot van een verzorgde lunch helpen wij je met behulp van praktische tips en demonstraties hoe je succesvol aan de slag kunt gaan met Microsoft Teams binnen jouw organisatie.

Wat is Microsoft Teams?

Microsoft Teams is een chatgebasseerde communicatie tool die organisaties helpt om efficiënter en productiever samen te werken. Met Microsoft Teams hebben organisaties één tool waarin medewerkers bestanden kunnen opslaan, samenwerken en vergaderen met behulp van chat en (video)bellen. Microsoft Teams vormt een belangrijk onderdeel van Office 365 en integreert volledig met de andere Office 365 diensten. Door de Microsoft cloud kun je met Microsoft Teams vanaf elk apparaat en locatie onafhankelijk aan de slag.

Wat ga je leren?

Tijdens de interactieve sessie nemen we je aan de hand van praktische tips mee hoe je binnen jouw organisatie succesvol met Microsoft Teams aan de slag kunt gaan. Daarnaast zullen wij meedenken hoe Office 365 specifiek binnen jouw organiastie de productiviteit en efficiëntie kan verhogen. 

Het gebruik van Microsoft Teams zal voor jouw organisatie de volgende voordelen opleveren:

✔  In plaats van verschillende oplossingen zoals Whatsapp en Dropbox kunnen mederkers communiceren en samenwerken in één centrale omgeving. 
✔ Medewerkers zijn minder tijd kwijt met het zoeken naar de juiste bestanden en informatie. 
✔ Het e-mailverkeer binnen jullie organisatie zal afnemen doordat medewerkers met Mirosoft Teams sneller en efficienter kunnen communiceren. 
✔ Medewerkers wordt het eenvoudiger gemaakt om op een leuke en moderne manier samen te werken. 

Inschrijven

De lunchsessie vindt plaats op donderdag 7 november op ons kantoor in Capelle a/d IJssel. We starten om 12 uur, de sessie duurt ongeveer 2 uur. Deelname is gratis voor klanten. Ben je nog geen klant maar wel geïnteresseerd in Microsoft Teams? Dan ben je ook van harte welkom!

Voor deze sessie hebben wij plek voor 5 organisaties en maximaal 2 medewerkers per organiastie. Voor deelname aan de sessie dien je je eigen laptop mee te nemen en ga je zelf ook aan de slag in jullie eigen Office 365 omgeving. Schrijf je snel in, want vol is vol!

Aanmelden