Op donderdag 17 maart organiseren wij op ons kantoor in Capelle a/d IJssel de lunchsessie productiever werken met Office 365. Deze lunch sessie is gericht op ZZP’ers en kleinere MKB bedrijven die al gebruik maken van Office 365 of dit overwegen.

Op donderdag 16 maart organiseren wij op ons kantoor in Capelle a/d IJssel de lunchsessie productiever werken met Office 365. Deze lunchsessie is gericht op ZZP’ers en kleinere MKB bedrijven die al gebruik maken van Office 365 of dit overwegen.

Veel ondernemers hebben al hun weg naar de cloud gevonden met Office 365. 
Vaak worden de standaard functionaliteiten als mail, agenda en Onedrive for Business gebruikt maar Office 365 biedt veel meer! Office 365 bevat tientallen tools die er voor bedoeld zijn om de productiviteit van uw organisatie te verhogen en er komen maandelijks nieuwe tools bij. Het mooiste is dat deze tools gratis zijn inbegrepen in uw abonnement!

De sessie duurt van 12:00 tot 14:00 uur en wordt gehouden in een kleine groep zodat er genoeg ruimte is om gezamenlijk te sparren en vragen te stellen. Tijdens deze sessie zullen wij onder het genot van een broodje de volgende onderwerpen behandelen:

    • Wat is Office 365

    • Verschillen in abonnementen

    • Efficient samenwerken met collega’s en klanten

    • Web Apps

    • Outlook Contact Manager

Voor deze sessie is er ruimte voor maximaal 8 personen.
De sessie en lunch zijn gratis ook wanneer u (nog) geen klant bent van B-K IT Solutions.
Inschrijven kan door u vooraf aan te melden via info@b-kitsolutions.nl